Advertisement

Φωτια Κεφαλονια / Κεφαλονιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αγία Ειρήνη : Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.

Φωτια Κεφαλονια / Κεφαλονιά: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αγία Ειρήνη : Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά.

Κορονοϊός: 296 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι ασθενών από ...
Κορονοϊός: 296 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι ασθενών από ... from images32.inewsgr.com
Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι.

Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή.

Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.

Ληξούρι: Εικόνες από το καναντέρ για την κατάσβεση της ...
Ληξούρι: Εικόνες από το καναντέρ για την κατάσβεση της ... from kefalonialife.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς.

Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο.

170 στρέμματα καμένης γης ο απολογισμός της φωτιάς στα ...
170 στρέμματα καμένης γης ο απολογισμός της φωτιάς στα ... from kefalonialife.gr
Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ.

Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Posting Komentar

0 Komentar